Afbeeldingen van de toekomst:

Json Lottie Files

Json Lottie Files zijn snel!

Wat is een Json Lottie ?

Een Json Lottie is een op JSON gebaseerd animatiebestandsformaat waarmee ontwerpers animaties op elk platform net zo gemakkelijk kunnen verzenden als het verzenden van statische activa. Het zijn kleine bestanden die op elk apparaat werken en zonder pixelvorming omhoog of omlaag kunnen worden geschaald.

De voordelen zijn pefect!

Voordelen van de
Json Lottie Files

Waar?

Je kunt Lotties op vrijwel elk platform gebruiken: web of mobiel. Dit betekent dat u ze naadloos kunt integreren in zowel apps als webpagina’s. Lottie-animaties kunnen zelfs als stickers op berichtenplatforms worden gebruikt. Het is technisch niet beperkt tot internet en mobiel. Je zou het zowel op desktop-apps als op sommige horloges kunnen gebruiken

Wat?

Een Lottie-animatie kan uw animatie afspelen op internet of mobiele apparaten met behoud van een mooie hoge kwaliteit. Het kan ook slimme instellingen hebben waardoor uw animatie interactief kan zijn.

Hoe groot?

Laten we het opsplitsen in een gemakkelijk te visualiseren weergave. Als een PNG een T-Rex is en een GIF een olifant, dan is een Lottie een puppy.

De grootte van een Lottie-bestand verhoogt de downloadsnelheid aanzienlijk en vermindert de hoeveelheid gebruikte schijfruimte.

Dit is waarom jouw website ook Json Lottie Files moet nemen!

Waarom een Lottie?

01.

multi platform

Het is multi-platform. U kunt Lottie-bestanden gebruiken op iOS, Android, web en React Native zonder aanpassingen.

02.

Schaalbaar

Het is resolutie-onafhankelijk en schaalbaar tijdens runtime.

03.

Super klein

De bestandsgrootte is super klein.

04.

Running

Maakt animaties van hoge kwaliteit op meerdere platforms en resoluties mogelijk door vector- en rasterelementen te mengen en tijdens runtime transformaties toe te passen.

05.

Animatie

Geeft animatie-elementen en parameters weer die kunnen worden gebruikt als richtelementen om interactiviteit toe te voegen en tijdens runtime te manipuleren.

06.

Perfect

De afbeeldingen zijn gewoon perfect!

Voorbeelden

Ook Json Lottie Files Op Uw Website?

Laat het mij weten.

Phone: + 31 6 280 950 33
Email: info@onlinemetbart.nl
WOENSDAG BEREIKBAAR
TUSSEN 09:00 - 17:00
Schuiven naar boven